Söndagsskola

Skolan är bäst på Söndagar!

Samtidigt som gudstjänsten på söndagar är alla barn som har fyllt 3 år välkomna till söndagsskolan.
Vissa söndagar har vi söndagsskola i form av ”Kalasmöte och herdegrupper” andra söndagar är det barnmöte. Välkommen med!

Kontaktpersoner Söndagsskolan:
Karin Svensson 070-601 04 89

Se nästa aktivitet i barnkalendern!

Kyrkans Bibelklubb

För gammal för söndagsskolan?

Om du går i åk 4 eller uppåt så är du välkommen till Kyrkans Bibelklubb. Vi träffas i ett mindre rum i kyrkan samtidigt som söndagsskolan, men är för dig som är lite äldre. Här kommer du att få undervisning om saker som står i bibeln, om Gud och vad kristen tro handlar om. Vi kommer att samtala och diskutera och du får möjlighet att ställa frågor om allt du funderar på.

Kyrkans Bibelklubb är en chans att få nya vänner, lära sig mer och ha roligt tillsammans!

Kontaktpersoner
Ingemar Stenmarker 0392-12476
Karin Svensson 070-6010489

 Se nästa aktivitet i barnkalendern!

Småbarnsträff

Föräldraledig eller hemma med små barn?

Är du hemma med små barn och vill träffa andra barn och föräldrar i samma situation? Då är du välkommen till Småbarnsträffen!
Hit kan du komma för att få gemenskap med andra vuxna som också är föräldralediga och ditt barn får chans att leka med andra barn. Vi träffas och sjunger tillsammans, fikar, umgås och leker med barnen. Du är välkommen när du kan och ingen anmälan krävs.
Fika 25 kr/familj.

Kontaktperson
Karin Svensson 070-6010489

Se nästa aktivitet i barnkalendern!

Barnkör

Sjung med Happy Kids!

Gillar du och dina barn sång och musik? Då är barnkören Happy Kids något för er! Sång och musik är viktigt för barn och är ett fantastiskt sätt att ha roligt på. Därför ses vi för att tillsammans sjunga, dansa, skratta, få kompisar och lära oss nya sånger. Då och då sjunger vi på söndagens gudstjänst och får visa vad vi har övat på under terminen. Till Happy Kids är alla barn över 5 år välkomna!

Kontaktpersoner
Anna Larsson 0392-240 22
Louise Lidbrant 0392-130 99

 Se nästa aktivitet i barnkalendern!

Royal Rangers

Välkommen med ut i skogen!

Royal Rangers är Pingströrelsens scoutverksamhet och vi träffas för våra samlingar ute på Nyhemsområdet. Här får du möjligheten att komma ut i skog och mark för att lära dig mer om naturen. Vi lär oss att elda, tälja, bygga, paddla kanot samt hur man tar hand om naturen, varandra och oss själva. Vi tror att Gud har skapat oss och hela den värld vi lever i, därför vill vi lära oss mer om hur vi kan ta hand om den. Under året kommer det även finnas möjlighet att åka med på läger och hajker. Till Royal Rangers är du välkommen om du är 6 år eller äldre och vi ses i olika patruller enligt följande:
Cubs åk F – 1, Spårare åk 2 – 3, Upptäckare åk 4 – 5, Äventyrare åk 6 – 7, Utmanare åk 8 –

Kontaktpersoner Royal Rangers:
Karin Svensson 070-6010489

Se nästa aktivitet i barnkalendern!

Genesis

Fredagskvällar för äldre barn!

Äldre barn som ännu inte är tonåringar hamnar lätt i ett mellanrum där man fortfarande vill leka och ändå känna sig stor. Genesis ger äldre barn i åldrarna 10-13år en försmak av tonåringarnas fredagskvällar. Vi träffas tidig fredagskväll och för de som vill åker vi upp till en idrottshall för lek och idrott, övriga stannar kvar i kyrkans ungdomsvåning för att pyssla, leka lekar och spela spel. Som avslutning på kvällen har vi en kortare samling där en ledare delar en bibelberättelse. Då vi avslutat möter barnen de äldre ungdomarna i dörren och hinner gott och väl hem till fredagsmyset.

Kontaktperson
Anders Björk 070-639 70 03

Se nästa aktivitet i barnkalendern!

Sjöbolkul

Sjöbolkul

I slutet av sommarlovet öppnar vi upp portarna för Sjöbolkul ute på vår sommargård. Dagar fyllda av lek och bus, bad, brännboll, fotboll, fika i solskenet och mycket, mycket mer. Du får chans att träffa alla kompisar igen innan skolan börjar och kanske lära känna helt nya vänner. För de äldre barnen finns dessutom möjligheten att sova över ute på Sjöbol. För att få vara med på Sjöbolkul behöver man ha börjat skolan, det vill säga gå i åk 1 eller äldre.

Kontaktperson för Sjöbolkul
Karin Svensson 070-6010489

Se nästa aktivitet i barnkalendern!

Kläppenlägret

Barnens sportlovsläger i Kläppen

På sportlovet åker Pingstkyrkan Mullsjö-Nyhem till Kläppen för en vecka av härlig skidåkning, go gemenskap och gött häng. Går du i åk 4-6 är detta lägret för dig! På dagarna åker vi skidor och skojar i backen. På kvällarna har vi samlingar där vi får lära oss mer om Gud och bibeln, men också samtala och leka tillsammans. Kläppenlägret är lägret där du kan få bli en grym skidåkare, lära känna Gud och dessutom få vänner för livet!

Kontaktpersoner
Karin Svensson 070-6010489

Se nästa aktivitet i barnkalendern!