Guld – Barn & familj

Guldsökarna

På söndagarna bjuder församlingen in till gudstjänst kl. 10:30. Alla som vill är välkomna! Vi börjar tillsammans i kyrksalen innan alla barn 0-13 år går till Guldsökarna, där vi söker efter guld i Bibeln, sjunger och leker tillsammans.


Guldgudstjänst

En söndag i månaden firar vi gudstjänst tillsammans, en riktig Guldgudstjänst där alla är viktiga. En kreativ gudstjänst för alla åldrar.


Välkommen med ut i skogen!

Royal Rangers är vår scoutverksamhet som träffas på Nyhemsområdet, torsdagar kl 18:30-20:00. Start 9 september 2021.

Här får du möjlighet att komma ut i naturen och lära dig hur vi ska ta hand om Guds skapelse. Scouting och friluftsliv är så klart ett återkommande inslag i vår verksamhet där vi bland annat lär oss att elda och använda olika redskap.

Vi tror att Gud har skapat oss och hela den värld vi lever i. Därför vill vi lära oss mer om hur vi ska ta hand om den och varandra.

Hajker & Läger

Vi brukar regelbundet ha hajker, oftast på våren.

Vart 4:e år åker vi på nationellt läger, Camporama, som arrangeras utav Svenska Royal Rangers.

Vart 4:e år är det också ett europaläger, Eurocamp, som hålls i något land i Europa.

Grupper

Cubs: åk F-1

Spårare: åk 2-3

Upptäckare: åk 4-5

Äventyrare: åk 6-7

Utmanare: åk 8 – 18 år

kontakt

Karin Svensson 070-6010489

Hilda Victorzon 073-9864106

Svenska Royal Rangers


Fredagshäng!

Genesis är vårt fredagshäng dit du som är 10 – 13 år är välkommen!
Vi träffas fredagar klockan 17:30 – 19:30 i kyrkans källarvåning för spel, pyssel, pingis, andakt och fika.

Start 1 oktober 2021.


Häng med på läger!

Läger är något av det roligaste som finns så därför ordnar församlingen varje år några olika läger för barn och ungdomar.

Håll utkik på våra social medier för att veta när det är dags för nästa läger.

Sportlovsläger

Royal Rangers anordnar varje år sportlovsläger för barn i årskurs 4-6. Då åker vi till någon snöig ort i Sverige och åker skidor. På kvällarna har vi samlingar och får lära oss om Gud, bibeln och samtalar och leker tillsammans. En vecka fylld av det bästa: härlig skidåkning, mysig gemenskap och gött häng…

Familjeläger

Under Kristihimmelsfärdshelgen anordnar vi familjeläger på församlingens sommargård Sjöbol. Dit är alla barnfamiljer välkomna! Vi blandar lek och stoj, med aktiviteter och undervisning som är tänkta att stärka er som familj och bygga kärleksfulla relationer både inom och mellan familjer.

Bibelläger

Bibelläger anordnas för de som går i mellanstadiet i samband med att de får sin bibel. Tanken är att komma igång med bibelläsning och förstå hur bibeln är uppbyggd.


En spännande helg!

Ibland vill vi ordna något riktigt roligt för alla barn och familjer i Mullsjö. När det är dags för Mullsjö Kul förvandlas kyrkan till någon spännande plats där precis vad som helst kan hända. Det börjar med en fartfylld show och sedan är det alla möjliga aktiviteter i hela kyrkan. Håll utkik på sociala medier för att veta när det är dags för nästa Mullsjö Kul.


Följ oss på Facebook och Instagram: guldmullsjopingst

Tipsa oss!

Har du ideér om verksamheter som du tycker vi ska göra för barnen?

Tipsa oss gärna på guld@mullsjopingst.se eller via formuläret nedan!