Instagram

@SPARKmullsjo

@SPARKmullsjo är våran istagram!
SPARK = ungdomsgruppen i Mullsjö Pingst. Välkommen!

Facebook

Gå med i vår Facebook-grupp

Ungdomsgänget i Mullsjö Pingst är en stor grupp ungdomar som hela tiden kommer på nya sätt att få till latjo och nice helger. För att få koll på vad som händer så joina oss i vår Facebook-grupp.
I Facebook-gruppen snackar vi om kommande events och skickar ut info inför typ en spontan fotbollsmatch på Sjöbol. Här får du koll på vad nästa fredag kommer att handla om och du kan ta kontakt med ledare för att komma med i en hemgrupp eller få svar på frågor om tro och livet.
För att haka på i vårt sköna häng lira in på fejjan och gå med i gruppen!

Häng med på ungdomssamling – Friday!

Grunden för ungdomsarbetet är vår önskan att alla ungdomar ska få en chans att höra om Jesus och få möjlighet att fördjupas i sin tro. Därför är navet i Pingstkyrkans ungdomsarbete fredagens ungdomssamling. Här får du bra undervisning riktad till dig som tonåring i ett forum där du får chans att fundera, reflektera och ställa frågor. Varje gång vi träffas ber vi och sjunger tillsammans. Detta är ett bra tillfälle för dig att möta Gud och växa i din tro. Ungdomssamlingen är en samling där du kan få lämna av dig tyngderna från en tuff vecka och hämta kraft. Så välkommen, precis så som du är till en skön gemenskap och en härlig kväll!

Se nästa aktivitet i ungdomskalendern!

Hemgrupper

Den stora församlingen i det lilla formatet!

Alla funderar vi ibland över vad meningen med livet egentligen är, vad man ska med en församling till, vem Gud är och vad tro egentligen kan betyda för mig och min vardag? I hemgruppen får du möjlighet att ställa dina frågor, diskutera och fundera i en go liten gemenskap. Eftersom hemgruppen är ett mindre sammanhang är det ofta lättare att få samtal som går på djupet och många upplever att här kan tron få möjlighet att fördjupas och växa. Vill du gå med i en hemgrupp?!

Kontaktperson:
Marc Corydon 070 347 04 07

Gudstjänst

Gemensam högtid!

Hela kyrkans verksamhet kretsar kring veckans största högtid – söndagsgudstjänsten. Vi samlas varje söndag till gemensam gudstjänst dit alla är välkomna, stora som små, ovan som erfaren. Här lyssnar vi till undervisning genom predikan, tar del av sång och musik och får tillfälle till bön och eftertanke. Detta är en chans att få varva ner efter veckan som gått och få kraft inför veckan som kommer, oavsett vart i livet man befinner sig. Gudstjänsten är på många sätt en unik gemenskap där man kan mötas över åldersgränser, oberoende av bakgrund eller status. Efter gudstjänsten fortsätter vi gemenskapen vid fikaborden en trappa upp i festvåningen. Varmt välkommen till Pingstkyrkan Mullsjö-Nyhem!

Se nästa aktivitet i ungdomskalendern!

Läsa för Livet

Under konfirmationen läser vi för livet.

Läsa för livet är Pingstkyrkan Mullsjö-Nyhems konfirmationsläsning och riktar sig till dig som går i åk 8. Under ett år får du möjligheten att ta del av undervisning om kristen tro och spännande livsberättelser om vem Gud är. Det är också ett tillfälle att få samtala och fundera över meningen med livet, tro, relationer, vänskap och mycket mer. Här kan du ställa alla dina frågor och få komma med åsikter och funderingar. Förutom undervisning är det även tid för fika, gemenskap och gött häng. Under terminen åker vi även iväg på ett grymt gött läger med konfirmander från andra orter. Frågor och anmälning: Julia Nordheim 0392-37651 eller expeditionen 0392-37650.

Se nästa aktivitet i ungdomskalendern!

Läger

Vid flera tillfällen under året arrangerar Pingstförsamlingen Mullsjö-Nyhem läger för barn och ungdomar. Flera av dessa läger är samarrangemang med andra församlingar och organisationer. Lägren är mycket viktiga för barn och ungdomar då de sammanfogar gruppen och ger utrymme för individuella Gudsmöten.
Vill ni veta mer om församlingens lägerverksamhet ta då kontakt med kansliet eller läs nyhetskategorierna här nedan.