SPARK – Ungdom

Fridays

Häng med på ungdomssamling!

I vårt ungdomsarbete vill vi vara en öppen och trygg gemenskap där alla är välkomna att delta i gemenskapen genom våra möten, aktiviteter och cafe-häng. Under mötena får du undervisning och musik riktad till dig som är tonåring. Vi vill båda utmana dig som tror på Gud eller inte alls tror att ge redskap till att få det bästa livet. Du kan komma precis som du är och vi vill älska att hänga med dig! Missa inte detta tillfälle att möta Gud, kompisar och nya människor. Kom som du är, vi ser fram emot att möta just dig!

Se nästa aktivitet i kalendern!


Cell Groups

Häng med på ungdomssamling!

Vi tror på det mindre gemenskap. Vill du få chansen att diskutera, ställa frågor, skratta, lära känna nya och gamla vänner och dela livet i en mindre gemenskap är Cell groups för dig. Var tredje fredag ses vi i mindre grupper för att mötas i ett mindre sammanhäng där det blir lättare att vara mer personlig, ställa frågor och lära känna varandra på djupet. Vi drömmer om att alla cellgrupper bliver som en liten extra familj som också gör sakar tillsammans utöver fredagar


Mullsjö Madness

Helgalna aktiviteter för alla Mullsjös ungdomar!

Mullsjö Madness är Sparks stora satsning för att nå ut till nya ungdomar där det är lätt att haka på i de allra galnaste aktiviteterna. Bison Bingo, GLOW games, film i simhallen och manga andra events har samlat hundratals av ungdomar. Målet är att göra Mullsjö till en bättre plats och ha en extra ordinär kväll tillsammans med en massa nya ungdomar.

Det här blir galet kul, häng med!


Läsa för livet – pingstkyrkans konfa-kurs

Var med och läs för livet!

För dig som går i åk. 8 vill vi ge möjligheten att utvecklas i din tro, lära känna Gud och få spendera onsdagseftermiddagarna i en grupp med ungdomar i samma ålder och stadie i livet. Varje träff fikar vi tillsammans, har en aktivitet och får lyssna till relevant undervisning och spännande vittnesbörd. Utöver gött häng på onsdagseftermiddagar åker vi även iväg på ett fantastiskt läger en helg där gemenskapen stärks ännu mer!

Ta chansen och läs med oss för livet!


Teams

Var med och ge in i Spark!

Fredagskvällarna gör vi tillsammans. För att involvera så många som möjligt har vi olika teams där du får ingå och vara med och bygga Spark med andra ungdomar. Du kan vara med och bidra i teknik, lovsång, aktivitet, välkomst eller mediateam. Det finns ett team för dig och hittar du inget som du vill vara med i, ge gärna förslag på ett nytt team. Vi bryr oss om dig och vill höra dina ideér.

Var med och bidra, du behövs!


Läger

Läger bygger gemenskap!

Alla älskar läger! För att stärka gemenskapen, köra galna aktiviteter, lära känna varandra, ha grymt kul tillsammans och få personliga Gudsmöten ses vi på tre olika läger under läsåret:

Youth camp

Vi kickstartar läsåret med höstens läger-Youth camp där vi umgås en helg tillsammans på en lägergård. Här får du vara med om allt från galna tävlingar till goa möten och bra undervisning. Ta tillfället att starta läsåret med att lära känna nya kompisar, Gud och utvecklas i din tro.

Häng med, det blir grymt!

Segolstorp

Under sommaren träffas massor av ungdomar träffas från hela Västergötland på gården segolstorp (nära Mariestad) för en vecka fylld med massa go gemenskap, bad, fika, starka upplevelser, Gudsmöten, undervisning, lovsång, nya vänner, bus, tävlingar, aktiviteter och en massa annat. Detta är extraordinärt på alla sätt och ett måste för alla som är 14 år eller äldre! Läs mer på segolstorp.se

Sportlovsläger i trysil

För dig som älskar snö, skidåkning och go gemenskap är sportlovsläger i Trysil ett måste. Veckan är fylld med härlig skidåkning i Trysils backar, bra undervisning, gött häng och allt däremellan. Missa inte det här lägret där du både blir en grym skid-/snowboardåkare och får lära känna dina vänner och Gud bättre.