Dagledigträff på Margaretas Park

Under rådande omständigheter kommer vi inte att ha några Dagledigträffar tillsvidare.

 

Trevliga vardagsträffar!

En torsdag i månaden är det dagledigträff i restaurangen Margaretas Park. Detta är en aktivitet med lite olika program. Oftast får vi besök av någon intressant gäst – det kan vara allt från en god sångare eller musiker till en person som är aktiv inom en speciell organisation eller verksamhet som berättar.
Syftet med Pingstkyrkan Mullsjö-Nyhems dagledigträffar är att skapa en fin gemenskap bland daglediga och då i första hand dem som är pensionärer. Därför serveras alltid kaffe och dopp med tillfälle till trevliga samtal kring kaffeborden. Samtidigt med detta vill vi givetvis även presentera vår kristna tro och ge möjlighet till samtal kring trosfrågor.

Se nästa aktivitet i seniorkalendern!

Ordet och bönen

Som läget är nu kommer det inte att vara några samlingar på torsdagsförmiddagen, vi återkommer så fort det går.

 

En plats för bön och bibelläsning!

Är du hemma på dagarna och vill få chans att fördjupa dig i din tro och bibelkunskap? Då är Ordet och Bönen samlingen för dig!

Här får du ta del av ett rejält bibelstudium som leds av någon av församlingens pastorer. Vi får tid att stanna upp och fördjupa oss i bibelordet och det blir tillfälle för samtal och reflektion. Dessutom ber vi för och med varandra. Efteråt serveras det fika där du kan få avnjuta en kopp kaffe i en trevlig och mogen gemenskap.

Se nästa aktivitet i seniorkalendern!

Seniorläger

Under 2020 kommer vi inte att anordna något seniorläger.

 

Se nästa aktivitet i seniorkalendern!