Senior

Dagledigträff på Margaretas Park

Trevliga tillsammansträffar i Pingstkyrkan!

En Onsdag i månaden är det tillsammansträff i festvåningen i Pingstkyrkan med början den 22 september 10.00.

Detta är en aktivitet med lite olika program. Vi får besök av någon intressant gäst – det kan vara allt från en god sångare eller musiker till en person som är aktiv inom en speciell organisation eller verksamhet som berättar.

Vi börjar dagen med gemenskap runt kaffebordet. Efter det får vi besök av någon inbjuden gäst. Vi avslutar förmiddagen med ”sopplunch”. Anmälan till lunchen till info@mullsjopingst.se.


Syftet med Pingst Mullsjö-Nyhems tillsammansträffar är att skapa en fin gemenskap bland daglediga. Samtidigt med detta vill vi givetvis även presentera vår kristna tro och ge möjlighet till samtal kring trosfrågor.

Se nästa aktivitet i kalendern


Ordet och bönen

En plats för bön och bibelläsning!

Är du hemma på dagarna och vill få chans att fördjupa dig i din tro och bibelkunskap? Då är Ordet och Bönen samlingen för dig!

Nytt för den här hösten är att vi träffas på Onsdagar med början den 29 september, 10.00.

Här får du ta del av ett rejält bibelstudium som leds av någon av församlingens pastorer. Vi får tid att stanna upp och fördjupa oss i bibelordet och det blir tillfälle för samtal och reflektion. Dessutom ber vi för och med varandra. Efteråt serveras det fika där du kan få avnjuta en kopp kaffe i en trevlig och mogen gemenskap.

Se nästa aktivitet i kalendern


Seniordag

En dag av gemenskap!

Att få träffas och umgås ute på vår församlingsgård Sjöbol är ett trevligt avbrott i vardagen.

Vi får ta del av bra undervisning från bibeln, dricka gott kaffe med dopp och en härlig lunch.

Aktiviteter både inomhus och utomhus är ett trevligt inslag.

Under pandemin som varit har vi fått ställa in det, vi planerar för en dag i september 2021, men vi får återkomma med det, så håll utkik.