Tillsammansträff med sopplunch

 

 Info Family 3

 Gruppen Family 3 består av Kjell och Gunilla Lindstedt samt dottern Beatrice Schoultz. Under hösten 2019 föddes tanken på att lansera denna trio, utifrån att man sjungit tillsammans en del.

 Kjell och Gunilla bor i Holsbybrunn, mitt i Småland sedan ett par år. Sången och musiken har alltid varit en självklar del av deras liv. Och det var också musiken som förde dem samman. Numera reser paret på heltid för att sjunga och tala samt leda gruppresor till Israel, USA mm. De besöker kyrkor, föreningar, äldreboenden, företag osv. för att dela med sig av sina upp-levelser och sånger. Det kan vara sångstunder, dagledigsamlingar, kristna möten, konserter, julprogram osv. Paret har även ofta medverkat i den kristna TV-kanalen Kanal 10. Man har även hunnit med ett antal CD-skivor.

Beatrice bor med sin man Per-Magnus i Ekenässjön och är bl.a. lovsångsledare i Pingst-kyrkan, Vetlanda. Hon har sjungit i många år och ägnat mycket tid åt att även spela piano. Sången har fått en allt större plats i hennes tillvaro och hon skriver även egna sånger. Nu tar hon steget att även sjunga mera seriöst med sina föräldrar.

Kjell har en gedigen musikbakgrund som började i tidiga tonåren. Han spelar piano, gitarr och trumpet när paret framträder och dessutom jobbar han fram musikbakgrunder som man använder sig av. Både Kjell och Gunilla är vana talare och delar det de har på sina hjärtan.

Nu ger sig trion ut på uppdrag runt om i landet så långt tiden räcker. Med sin sångstil som innefattar Southern Gospel, country, ballader mm. vill gruppen sprida glädje och gemenskap. Man vill dela med sig av sina sånger och även sin tro på Gud. I mars 2022 gav man även ut sin första CD som innehåller 14 låtar. För prisuppgift och bokning, kontakta oss.