Pastor med inriktning för ungdom

Pastor med inriktning ungdomar på 75 – 100 %.

Pingstförsamlingen i Mullsjö-Nyhem är en flergenerationsförsamling med 630 medlemmar.

Församlingens vision är: Vi vill se alla människor finna livet med Jesus och växa i tro, hopp och kärlek. Förutom gudstjänsterna på söndagar, möts vi bland annat i hemgrupper, i olika barngrupper, på vår second hand och på Oasen som är vår LP-verksamhet.

Till vår ungdomsverksamhet, SPARK, söker vi en pastor. SPARK består av konfaundervisning – Läsa för livet och ungdomssamlingarna – Friday. På fredagarna samlar vi mellan 30 till 40 ungdomar för undervisning, lovsång, aktiviteter och gemenskap. Som ansvarig pastor för ungdomsverksamheten kommer du att arbeta tillsammans med ett antal ideella ledare. Vi har även goda relationer till närliggande församlingar och tillsammans med dem arrangerar vi sportlovsläger, sommarläger och ekumeniska ungdomsmötet Southside. Vi har även bra kontakt och samverkan med det lokala föreningslivet och kommunens ungdomsteam och fritidsgård.

Som pastor kommer du vara en del av vårt pastorsteam och tillsammans ansvarar vi för ledarträning i församlingen. Du är bra på att bygga goda relationer, särskilt med ungdomar.  Du har en god samarbets- och initiativförmåga. Vi vill att du har gått minst 1 år på Bibelskola. Vi vill även att du har gått 1 år på teamträningsskola eller har erfarenhet av församlingsarbete. Du delar såklart församlingens tro, värderingar och vision. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Planerat tillträde till tjänsten är augusti 2024 eller enligt överenskommelse

Skicka din till Pingst Mullsjö-Nyhem, Box 15, 565 21 Mullsjö eller

info@mullsjopingst.se

Ansökningarna behandla löpande.

Sista ansökan 15 maj.

Vid frågor kontakta församlingens föreståndare Tommy Wallin tel. 0392-37652 e-post:

tommy.wallin@mullsjopingst.se